Известие

Collapse
No announcement yet.

Имам въпрос

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Имам въпрос

Искам да попитам някой знае ли, защо като подам газ и се чува едно странно къркорене и нещо странно около скорустната кутия?
    sigpicZaRiBeNa FeNkA

Колежке предполагам си си намерила/взела колата.

Отиди някъде сериозно да я прегледат, за да няма после изненади и много разходи и да и се радваш по-дълго.

Диагностиката през Нет-а никога не е водила до добро!!!

Причините може да са много. Лагера на съединителя примерно....а и сигурна ли си, че идва от там звука изобщо?? да не е къркоренето "почукване" или "чукане"...все различни и тежки може да са диагнозите.

Прегледай я основно в сервиз!!!
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
      Колежке предполагам си си намерила/взела колата.

Отиди някъде сериозно да я прегледат, за да няма после изненади и много разходи и да и се радваш по-дълго.

Диагностиката през Нет-а никога не е водила до добро!!!

Причините може да са много. Лагера на съединителя примерно....а и сигурна ли си, че идва от там звука изобщо?? да не е къркоренето "почукване" или "чукане"...все различни и тежки може да са диагнозите.

Прегледай я основно в сервиз!!!
      Благодаря за съвета, но не знам в кой сервиз тук в Бургас да отида... Че аман от "майстори"
      sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Ами попринцип оторизирания сервиз е на Кафеджиев преди Пежо. Там малко бръснат и не вършат много работата като хората. Ако имаш желание можеш да отидеш до магазина на Алфа в кв.Победа и да питаш в кой сервиз да я закараш. С толкова мога да ти помогна защото сам си правя моята количка.
        Alfa Romeo 146 1.4 90hp.

Comment

Първоначално публикувано от hell_cat Покажи съобщение
          Благодаря за съвета, но не знам в кой сервиз тук в Бургас да отида... Че аман от "майстори"
          Виж оторизирания сервиз за Бургас от "Екстрийм Тунинг" кой е http://www.alfisti.bg/index.php?lang=2&cat=67.

Comment

В поморие има сервиз на алфа,скоро е отворен,препоръчаха ми го,бях там и 4овека е супер разбран,разбира си от работата.как да стигнеш-Караш към Поморие,пропускаш първата пряка за Поморие която те води покраи ониа СЪНСЕТ РЕЗОРД, и продължаваш около 1 км,след като стигнеш видиш в дясно ули4ка пак за поморие(намира се маи до един пункт на ''КАТ") завиваш в дясно вместо да си продалжиш по улицата за слънчев бряг,и в ляво ще видиш сервиза
            Last edited by branny; d.m.y г., 23:28.
            CITROEN SAXO 1.4 VTS-EX...Peugeot 206 1.4 Lx- EX...Fiat Punto Sporting 1.2 16V- EX...Chysler Neon 2.0 lx- EX...Hyundai Sonata 2.0 Auto- EX...Rover 25 1.6 16V- EX...ALFA ROMEO 156 2.0 TS- EX

Comment

Мерси...
              sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Working...
              X